Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Avdic räds inte nya krav - "Kul med utmaningar"

19 mål den senaste säsongen. En tuff notering att nå även nästa säsong. Men Denni Avdic ska göra ett seriöst försök.

- Det blir svårt men det är bara kul med utmaningar och att få lite press. Det gör en bara bättre, säger Avdic till FotbollDirekt.se.

Denni Avdic toppade allsvenskans skytteliga under större delen av säsongen men fick se sig passerad av Alexander Gerndt under slutomgångarna. 19 mål räckte "bara" till en andraplats, bakom Gerndt på 20.
- Just att missa skytteligatiteln grämer mig inte så mycket. Det var en duktig spelare som vann den men jag grämer mig mer för de missar jag gjorde sista matchen, säger Avdic.

2010 blev det stora genombrottet för Avdic och det gör att 2011 blir ett år med större press - större krav från omgivningen. Andra året efter ett genombrott brukar oftast vara det svåraste.
- Säsongen har varit bra från min sida tycker jag. Den gick bättre än förväntat. Och man får väl säga att jag fick ett genombrott.

- Men jag vet inte om nästa år kommer att bli speciellt mycket svårare än det som var. Det gäller att fortsätta jobba hårt.

Vad känner du att du kan förbättra ännu mer för att kunna försvara din topplacering i skytteligan?
- Inget specifikt sådär faktiskt. Jag känner jag bör bli en bättre spelare på det mesta. Jag har inget som jag behöver förbättra framför något annat.

Publicerad 2010-11-29 kl 17:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons