Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Avfärdar Tahirovic: "För lång startsträcka"

Örebro letar ersättare för Andreas Haddad - men det blir inte tidigare ÖSK-spelaren och numera ex-Zürichanfallaren Emra Tahirovic.
- Bra spelare, men han har spelat för lite på sistone.

Andreas Haddad och William Ataskadeh är skadade och Örebro letar ersättare innan transferfönstret stänger. I förrgår blev det klart att tidigare ÖSK-anfallaren Emra Tahirovic bryter med schweiziska klubben FC Zürich. Tahirovic har hunnit med en rad klubbar genom åren och var senast utlånad till CD Castellón i spanska tredjeligan. Men Örebro har inga planer med Tahirovic.  
- Han är en bra spelare, men han har spelat för lite på sistone, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Vi vill ta in någon som redan är uppe i högvarv och inte behöver någon startsträcka. Emra kan bli aktuell för oss någon gång i framtiden, men inte nu.

Lennart Sjögren säger att man inte kommit närmare med någon anfallsspelare men bekräftar att Honduras-forwarden Eddie Hernandez är fortsatt aktuell.
- Jag vill egentligen inte kommentera enskilda spelare. Men jag kan säga att vi har ett antal namn vi jobbar med och han är ett av dem. Men blir det inget så blir det inget. Vi har några veckor på oss att få till någonting, men jag tänker inte lova att vi ska värva någon.

I Haddad och Atashkadehs frånvaro har Robin Staaf klivit fram och gjort bra ifrån sig på centerpositionen och Lennart Sjögren ser värvningen av en ny center också som en komplettering till Staaf.

- Robin har gjort det fantastiskt bra, vi är positivt överraskade. Men samtidigt behöver han avlastning, han är ensam på den positionen och det återstår tio matcher.

- Sedan får vi se vad vi får till. Vi har ju investerat i spelare som vi vill ha kvar länge och det kan mycket väl bli att vi lånar en spelare säsongen ut. Eller så hittar vi en långtidslösning. Men då ska det vara en spelare som dels kan leverera direkt och som vi samtidigt kan och vill behålla i klubben länge.

 

 

Publicerad 2011-08-11 kl 17:28
Annons
Annons
Annons