Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Avslöjar: Cibicki jagas av polsk storklubb

Pawel Cibickis dagar i MFF kan vara räknade och Fotbollskanalen kan nu berätta att polska Wisla Krakow rycker i anfallaren.
- De har visat ett konkret intresse, säger en polsk källa med insyn till Fotbollskanalen.

Pawel Cibicki, 22, har en tuff fjolårssäsong bakom sig där anfallaren bara startade i fem ligamatcher för de himmelsblå.

Trots att Åge Hareide lämnat och Allan Kuhn kommit in så ser Cibickis situation i MFF fortsatt tung ut. 22-årigen har under vissa träningspass fått löpträna när resten av truppen kört matchliknande sekvenser. 

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen har polska Wisla Krakow kollat in Cibicki sedan en tid tillbaka och nu hoppas klubben utnyttja anfallarens tuffa situation i MFF till sin fördel.

- Wislas intresse för Cibicki är konkret och de har följt honom länge. Han är ett av namnen som står högst upp på deras önskelista, säger en polsk källa med insyn till Fotbollskanalen. 

Cibickis agent bekräftar intresset.

- Wisla Krakow är intresserade, han är ju en polsk ungdomslandslagsman så de vet vad de får. Just nu är vi i ett läge där vi avvaktar och väger vilket alternativ som är bäst för Cibickis utveckling, säger agenten Nima Modyr.

Vad Fotbollskanalen erfar så är även Slask Wroclaw intresserade av MFF-anfallaren.

Cibicki har gjort en U19-landskamp och en U20-landskamp för Polen.

Publicerad 2016-01-21 kl 23:45

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER