Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Avslöjar: Goitom i möte med kinesiska representanter

Foto: TT

Mohamed Bangura flyttar till Kina.
Henok Goitom kan göra samma sak - enligt uppgift till Fotbollskanalen satt anfallaren i möte med kinesiska representanter på Grand Hotell.

I måndags blev det klart att Mohamed Bangura och Nyasha Mushekwi kommer att spela för Dalian i den kinesiska andraligan. Övergångarna blev klara efter slutförhandlingar på Grand Hotell i Stockholm.

Nu kan Henok Goitom också vara på väg till en kinesisk klubb. På tisdagen satt även han i möte med kinesiska representanter på Grand Hotell, erfar Fotbollskanalen.

Goitom har sedan tidigare meddelat att det inte blir en fortsättning i AIK och att ett äventyr lockar. Så här sa han till klubbens hemsida när det blev klart att han lämnade:

- Jag kommer att få möjligheten att få erfara ett nytt land och ny liga. Jag vill vara öppen med hur jag resonerar, det är inte många möjligheter som man får i livet att testa på att leva i en ny kultur och även få ta del av ett nytt och annorlunda sätt att se fotboll på som man kan ha användning av i framtiden. Jag vill ge mig själv den sista möjligheten nu när jag har passerat 30 år. 

Publicerad 2015-12-22 kl 14:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons