POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Avslöjar: Hallenius klar för Sundsvall

Foto: TT.

Linus Hallenius är klar för Gif Sundsvall.

Linus Hallenius åkte ur allsvenskan med Helsingborg – men stannar ändå kvar i serien.
Enligt uppgift till Fotbollskanalen är han klar för Gif Sundsvall.
- Det vill jag inte kommentera, säger tränaren Joel Cedergren.

Efter att ha brutit kontraktet med Helsingborg har Linus Hallenius den här veckan tränat med Gif Sundsvall. Där har anfallaren imponerat och nu erfar Fotbollskanalen att parterna är överens om ett kontrakt och att han väntas skriva på inom kort.

- Jag vill inte kommentera vilka vi förhandlar med och inte. Det jag kan säga om Linus är att jag verkligen är imponerad av det han har visat under den här veckan. Han har varit jättebra. Vilken kvalitetsspelare. Jag skulle gärna se en lösning tillsammans med Linus, säger tränaren Joel Cedergren.

Vad är det som du är imponerad av?
- Han har sett jättebra ut rent spelmässigt men det är inte bara i spelet utan även hans starka drivkraft. Han kommer in i gruppen direkt och pushar och stöttar som en riktig lagkamrat fast han bara är här och tränar med oss.

Det betyder att Linus Hallenius återvänder till sin gamla klubb som han spelade för mellan 2006-2009. Då blev det tio mål på 57 matcher innan han skrev på för Hammarby.

- Jag spelade med Linus i slutet av min karriär. Då var jag på väg åt det hållet medan Linus var på väg åt andra hållet, så jag känner honom sedan tidigare och det är väldigt kul att ha honom här igen, säger Cedergren.

I somras tappade Gif Sundsvall anfallaren Pa Dibba, nyligen lämnade även Stefan Silva och därför behöver laget ta in en ny anfallare.

- Ja så är det ju. Jag ser gärna en lösning med Linus men jag vill inte kommentera om vi är nära eller inte.

Enligt Sundsvalls Tidning rör det sig om ett flerårigt avtal mellan Sundsvall och Hallenius.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-01-19 kl 14:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå