Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Avslöjar: Hammarby förlänger med Solheim

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett inslag med och om Solheim i spelaren ovan.

Hammarby bygger vidare inför 2018.
Nu är klubben överens med Mats Solheim om en förlängning, erfar Fotbollskanalen.
- Det som bygger något bra på sikt är kontinuitet, säger sportchefen Jesper Jansson.

Precis innan den allsvenska premiären 2015 gjorde Hammarby klart med Mats Solheim, som man då hämtade in från Kalmar FF. Sedan dess har norrmannen gjort 73 tävlingsmatcher för Bajen och i år har Solheim varit given som vänsterback i Jakob Michelsens lag.

29-åringen sitter på ett utgående kontrakt med Hammarby, men enligt uppgifter till Fotbollskanalen är parterna nu överens om en förlängning.

- Vi har haft en väldig omsättning på spelare generellt. Nu blev det lite mer än vad vi tänkt oss i somras och rent generellt skulle jag säga att man ofta att dras in den här silly season-hetsen 24 timmar om dygnet året runt men det som bygger något bra på sikt är kontinuitet. Alla snackar om det men så lever man inte efter det. Det är viktiga bitar och där får man inte påverkas av enskilda prestationer, resultat eller tryck utifrån, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.

Men vad säger du på den raka frågan - är ni överens med Solheim om en fortsättning?
- Det går vi ut med när vi känner att det är tid för det, om det är så.

Flera andra Hammarby-spelare sitter på utgående avtal. Högerbacken Birkir Mar Saevarsson har själv bekräftat att han lämnar klubben efter säsongen och Jesper Jansson har tidigare förklarat att det lutar åt att man går skilda vägar med anfallaren Romulo. Vidare löper även vänsterbacken Stefan Batans och målvakten Benny Lekströms avtal ut.

- Förrän vi är klara till hundra procent med något vill vi inte spekulera om något. Det är klart att vi för diskussioner hela tiden, men vi vill inte gå ut och kommentera allt som händer. Det kan svänga fort åt olika håll, säger Jesper Jansson nu.

Även mittfältaren och klubbikonen Kennedy Bakircioglu sitter på ett utgående avtal. Besked om honom kommer innan måndagens match mot Sirius, meddelar Jesper Jansson.

Publicerad 2017-10-20 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons