Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

Avslöjar: IFK Norrköping och Elfsborg i dragkamp om Cibicki

Foto: Bildbyrån/Elfsborg/IFK Norrköping.

Pawel Cibicki kan vara på väg tillbaka till allsvenskan.
IFK Norrköping och Elfsborg visar konkret intresse för den tidigare MFF-spelaren, enligt Fotbollskanalens uppgifter.
"Inga kommentarer. Rent formellt är Pawel Molde-spelare fram till 31 december", kommenterar Cibickis agent Filip Lesniewski för Fotbollskanalen.

I juli lånades Pawel Cibicki ut från Leeds till norska Molde. Under hösten har mittfältaren gjort 13 ligamatcher, varav 11 från start, och stått för 3 mål för den norska ligatvåan. I den sista omgången saknades svensken dock.

- Han var inte med i dag och han kommer få en ny möjlighet i Leeds, sa tränaren Ole Gunnar Solskjær då till Rbnett.

Men enligt Fotbollskanalens uppgifter ser Cibicki på nytt ut att lånas ut från Championship-klubben, och det kan bli en återvändo till allsvenskan. Både IFK Norrköping och Elfsborg visar konkret intresse för den tidigare Malmö FF-spelaren och vill ha honom under en längre period, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.

"Inga kommentarer. Rent formellt är Pawel Molde-spelare fram till 31 december. God jul", skriver Cibickis agent Filip Lesniewski i ett sms till Fotbollskanalen.

En fortsättning i Molde är inte heller helt uteslutet, erfar Fotbollskanalen. När Cibicki lämnade så sa Ole Gunnar Solskjær till honom att han ville att svensken skulle komma tillbaka.

Mycket har dock hänt med den norske tränaren sedan dess. Solskjær har tagit över som interim-tränare i Manchester United, och det är oklart hur Moldes inställning påverkas av detta.

Publicerad 2018-12-22 kl 18:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons