POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
7v

Avslöjar: Kujovic har träffat Djurgården - utmanas av andra allsvenska klubbar

Foto: Bildbyrån

Emir Kujovic har öppnat för en allsvensk återkomst.
Fotbollskanalen kan nu berätta att den tidigare Norrköping-anfallaren nyligen varit och träffat Djurgården.

Efter att 2015 vunnit allsvenskan med IFK Norrköping och blivit ligans skyttekung så lämnade Emir Kujovic Peking för Gent sommaren 2016. Det blev en tung sejour i Belgien, och efter ett år flyttade anfallaren till Tyskland och Fortuna Düsseldorf. Där blev det 20 framträdanden i den tyska andraligan, varav fyra starter, men efter lagets uppflyttning till Bundesliga blev det inte en enda match i ligan för 31-åringen.

Nyligen berättade Kujovic för Norrköpings Tidningar att han är överens med klubben om att lämna.

- Både klubben och jag känner att det är bäst om vi skiljs åt. Jag ingår inte i tränarens planer och jag tror inte att jag blir kvar året ut. Det kan hända grejer redan den här månaden, sa Kujovic till NT, och anfallaren öppnade då även för en återkomst till allsvenskan.

Fotbollskanalen kan nu berätta att Kujovic nyligen var och träffade en allsvensk klubb - nämligen Djurgården. Under besöket så träffade anfallaren blårändernas sportchef Bosse Andersson och tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf.

Det är inte första gången som Kujovic kopplas ihop med Djurgården. Sedan anfallaren lämnade Peking har han flera gånger uppgetts vara aktuell för klubben.

Kujovic har ett år kvar på kontraktet med Fortuna Düsseldorf, men är överens med klubben om att han kan gå fritt om en lösning nås med en annan klubb. Bundesliga-klubben kan då även bidra ekonomiskt.

Utöver Djurgården så har två andra allsvenska klubbar visat konkret intresse. Tidigare, under förra sommaren och i vintras, har även norska Vålerenga och polska Lech Poznan försökt låna in Kujovic.

Publicerad 2019-07-28 kl 08:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå