Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Avslöjar: MFF-mittfältare på väg till Falkenberg - kan nobba Jönköping

Foto: Scanpix

Jönköping ser ut att missa Amin Nazari.
Enligt uppgift till Fotbollskanalen är han på väg till Falkenberg.

Förra säsongen var Amin Nazari, 22, utlånad till norska Fredrikstad. Nu har låneavtalet gått ut och det har även kontraktet med Malmö FF gjort vilket betyder att han är klubblös. Men inte så länge till.

För tre veckor sedan avslöjade Fotbollskanalen att Jönköping visade intresse och att han skulle träna med laget för att bekanta sig med spelare, ledare och klubb.

Jönköping vill värva Nazari men ser nu att missa värvningen. Enligt uppgift till Fotbollskanalen är han nära en övergång till Falkenberg.

Falkenberg har bland annat tappat mittfältarna Calle Wede och Dan Keat och vill nu ersätta med Amin Nazari. När Fotbollskanalen pratade med mittfältaren för tre veckor sedan ville han ligga lågt.

- När jag har klart med en ny klubb då ska jag prata, men innan något är klart så blir det inga kommentarer på frågor om olika lag. Det kanske är tråkigt men det känns bäst så, sa han då.

Under årets säsong gjorde Nazari fyra mål och sex assist i Fredrikstad som slutade 12:a i den näst högsta serien. Mittfältaren spelade 26 ligamatcher.

Säsongen 2011 debuterade Nazari i allsvenskan och sammanlagt blev det 18 matcher i MFF-tröjan.  

Publicerad 2016-01-05 kl 19:06

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER