Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Avslöjar: Norlings första AIK-elva - gör flera ändringar

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Här är Rikard Norlings första AIK-elva för säsongen:
Enligt uppgift till Fotbollskanalen spelar Nils-Eric Johansson mittback och på mittfältet fortsätter Christos Gravius tillsammans med Anton Saletros.
- Mitt jobb blir att jobba vidare på Andreas Alms jobb, sa Norling när han tillträdde.

I förra veckan blev det klart att Andreas Alm har gjort sitt som AIK-tränare och att Rikard Norling ersätter. På måndagen kastas Norling in i hetluften direkt när Djurgården väntar i ett derby.

I den förra omgången besegrade AIK Häcken med 3-2 och från den matchen kommer två nya spelare in i startelvan, erfar Fotbollskanalen: Haukur Hauksson och Stefan Ishizaki.

Jos Hooiveld är avstängd och därför får Nils-Eric Johansson flytta in som mittback tillsammans med Per Karlsson. Då flyttar Daniel Sundgren över som västerback och Haukur Hauksson kommer in som högerback.

Fotbollskanalen erfar även att Stefan Ishizaki, som inte var med senast, går in från start i stället för Johan Blomberg.

- Andreas Alm har gjort ett fantastiskt bra jobb i AIK och mitt jobb blir nu bara att jobba vidare på det, sa Norling när han tillträdde.

AIK:s startelva, enligt uppgift till Fotbollskanalen: Carlgren - Hauksson, Karlsson, Johansson, Sundgren - Ishizaki, Gravius, Saletros, Yasin - Strandberg, Isak

På måndagen bekräftade Fredrik Brustad för Fotbollskanalen att han är sjuk och missar derbyt mot Djurgården.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-05-16 kl 13:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons