Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
36v

Avslöjar: Norrköping på jakt efter danske högerbacken: "Inga kommentarer"

Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping är på jakt efter en ny högerback.
Enligt uppgift till Fotbollskanalen vill klubben värva danske Frederik Holst.
- Inga kommentarer, säger Jens Gustafsson.

Frederik Holst, 22, har spelat i Bröndby i hela karriären men nu har kontraktet gått ut och det står klart att det inte blir någon förlängning. Enligt uppgift till Fotbollskanalen är IFK Norrköping på jakt efter Holst, det finns även intresse från belgiska Lokeren men "Peking" leder kampen.

- Jag kommenterar inga spelare som inte är i IFK Norrköping, så det blir inga kommentarer, säger IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson.

Frederik Holst är högerback men har även använts som central mittfältare. I maj berättade han för dansk media att han ville flytta till en utländsk klubb då det skulle vara svårt att representera en annan dansk klubb med tanke på att han spelat för Bröndby under hela karriären.

- 13 år i samma klubb är en lång tid. Bröndby är mitt andra hem. Jag vill gärna ha fast speltid och i Bröndby har tränaren oftast placerat mig på det centrala mittfältet, sa han till Tipsbladet.

Frederik Holst startade som högerback i de två första gruppspelsmatcherna när det danska U21-landslaget nyligen spelade EM i Polen.

I IFK Norrköping är Linus Wahlqvist högerback men har öppnat för att flytta utomlands och har tidigare kopplats ihop med några andra klubbar. Bland annat tackade "Peking" för ett år sedan nej till ett bud från Leeds.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-08 kl 16:44

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER