POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Avslöjar: Walker ser ut att missa derbyt - Kadewere ersätter

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ser Kevin Walker inte ut att spela i tisdagens derby mot Hammarby, trots att Djurgården säger att han tränade för fullt under måndagen.
- Vi tar slutgiltigt beslut i morgon, säger Walker till Fotbollskanalen. 

Det är höger baksida lår som har strulat för Kevin Walker i den här veckan, och under Djurgårdens lagkapten tränade vid sidan av resten av truppen under söndagen. Då var det osäkert om han skulle kunna träna med laget under måndagen eller spela i derbyt mot Hammarby under tisdagen.

- Det är tätt med matchande nu och jag vill inte missa massa matcher. Men vi får se i morgon hur jag mår. Vi gör allt vi kan för att jag ska kunna spela, sa Walker under söndagen.

Men efter måndagens stängda träning på Tele2 Arena gick Djurgården ut i media och berättade att Walker tränat för fullt. Ett glädjebesked, såg det ut som då. Men enligt uppgifter till Fotbollskanalen talar mycket för att mittfältaren inte kommer att spela i derbyt.

Walker kände av skadan under vissa övningar på måndagens träning, enligt uppgifter till Fotbollskanalen, och skulle han spela mot Hammarby riskerar han att förvärra skadan. Under tisdagen kommer Djurgården dock genomföra ett sista test för att se om lagkaptenen är redo för spel. 

- Jag körde hela träningen för fullt och det kändes bra, men vi tar slutgiltigt beslut i morgon, säger Walker till Fotbollskanalen.

- Resonemanget har gått om det är värt att riskera eller inte. Vi är inne i fjärde omgången och det är många matcher kvar så vi får se. Vi avvaktar lite till, säger Walker.

Om inte Walker kan spela kommer 20-årige Tino Kadewere att ersätta honom i startelvan, enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Utöver det är anfallaren Mathias Ranégie tillbaka i elvan efter att ha vilat mot Gefle senast.

Djurgårdens derbyelva om Walker inte spelar, enligt Fotbollskanalens uppgifter:
Kenneth Höie - Tim Björkström, Marcus Hansson, Omar Colley, Elliot Käck - Seon-Min Moon, Alexander Faltsetas, Tino Kadewere, Daniel Berntsen - Mathias Ranégie, Sam Johnson 

Se Walkers mål mot Gefle senast i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-18 kl 17:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå