Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Axén efter missräkningen: "Otrolig stress för AIK nu"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Rashidis ribbträff på övertid i spelaren ovan.

SOLNA. Det blev inget avgörande för AIK under söndagen.
Nu ska allt avgöras i sista omgången nästa helg.
- Otrolig stress nu (för AIK), säger C Mores expert Alexander Axén.

Inför 50 128 åskådare på Friends Arena hade AIK under söndagen möjligheten att säkra SM-guldet 2018. Vid seger mot Gif Sundsvall skulle det bli fest, men så blev inte det.

Matchen slutade mållöst, efter att AIK skapat mängder av chanser men antingen avslutat i ribban, stolpen eller fått se Sundsvall-keepern William Eskelinen göra vassa räddningar.

- Det är helt osannolikt. Men AIK har ändå allt i egna händer, de leder med två poäng och det räcker med kryss (i sista omgången mot Kalmar). De får inte få panik nu. Jag förstår besvikelsen nu, men de har ändå ett gyllene läge att ta hem ett guld, säger Olof Lundh i C Mores sändning efter matchen.

IFK Norrköping slog Örebro under söndagen, efter att ha avgjort på sista sparken. Hade det målet inte gjorts så hade AIK:s kryss mot Sundsvall räckt för att kunna jubla över guldet.

C More-experten Alexander Axén hyllar nu William Eskelinen.

- Han tog allting. Sundsvall hade egentligen knappt ett enda anfall men de försökte spela på kryss och ta vara på något (som dök upp), säger Axén och fortsätter på följande sätt om AIK:s läge:

- En otrolig stress. Många har pratat länge om att det är klart. Nu säger vi att de har en jättechans ändå, men det kommer närmare och närmare. Och marginalerna... Norrköping avgjorde på sista sparken men för AIK blev det stolpe ut. Den här veckan är inte alls rolig att vara AIK:are.

Publicerad 2018-11-04 kl 19:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons