Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Backskador stör Kalmar

Den tidigare skadedrabbade Tobias Carlsson fortsätter göra Arthur Sorin sällskap på Kalmars skadelista. De båda backarnas skador har förvärrats under uppehållet.

Kalmarbacken Tobias Carlsson har haft stora skadebekymmer och problem med smärtor i en fot fortsätter. Skadan såg ut att läka enligt planerna. Men när Carlsson återvände till träning small det till igen.

- Det verkar som jag slagit upp skadan, den känns precis som innan, säger han till Östran.

Tobias Carlsson själv tror att det kan vara frågan om en överbelastning, och säger att smärtan kom dagen efter en joggingtur. Vad som nu väntar för det före detta utlandsproffset vet han inte själv förrän han fått prata med läkare om saken. Sannolikt blir det fråga om vila och rehabträning igen.

- Metoden att vänta och låta det läka av sig själv har vi ju prövat och jag kan inte påstå att jag är sugen på att pröva den igen, säger han till Östran.

Tobias Carlsson kom till Kalmar från Molde 2004, men har fått årets säsong förstörd av sin skada.
- Det är vansinnigt irriterande, för på ett sätt är det en skitgrej. Det är bara det att det gör så pass ont att det inte går att spela fotboll. Man kan inte lura kroppen.

Fransmannen Arthur Sorin lär inte heller han komma tillbaka till spel inom den närmaste framtiden. Under ledigheten har hans fot återigen svullnat upp, och efter 7 veckors frånvaro kan han fortfarande inte träna med boll.

Publicerad 2008-06-03 kl 17:54
Annons
Annons
Annons