Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Backstjärnan lämnar Örebro - trots att bud saknas

Patrik Anttonen valde att inte förlänga med Örebro. Men nu är hans framtid oviss, då intresset är svalt för försvararen. Och att krypa till korset och förlänga med ÖSK ser han som uteslutet.

- Jag är öppen för allt, jag vill testa något nytt nu. Jag är 30 och har inte så många år kvar, säger Patrik Anttonen till FotbollDirekt.se.

Efter tolv säsonger i ÖSK kände Patrik Anttonen att det var dags att lämna klubben. Men sedan dess har inte mycket hänt.

Det ska finnas ett visst intresse från icke namngivna klubbar sedan en tid men inga konkreta förhandlingar har förts.

Anttonen är inte orolig men medger att situationen inte är optimal.
- Det är klart att det inte kan gå alltför lång tid, men jag är inte orolig. Det kommer nog lösa sig snart.

- Jag vill helst vara på samma nivå som nu eller högre. Allsvenskan eller någon klubb i Danmark, Belgien eller Holland känns realistiskt. Men det är klart, i dessa ekonomiska tider är det inte helt lätt att bara flytta.

Miljöombytet i sig är det viktigaste för Anttonen, som inte är ute efter att tjäna pengar under sina sista år i karriären.
- Nej, det är verkligen inte något viktigt, det skulle bara vara en bonus om det kom ett bra kontraktförslag. Det är inte så viktigt hur laget spelar heller, även om det skulle vara kul med ett lag som det vi haft i Örebro de senaste åren, ett spelande lag.

Anttonen säger att det finns ett visst intresse från klubbar men vill inte berätta hur många eller var klubbarna hör hemma.

- Nej, det känns fel att gå ut med något eftersom det ändå inte hänt någonting nytt. Intresset har funnits ett tag men det är fortfarande bara på den nivån, ett löst intresse.

Patrik Anttonen tränar fortfarande med Örebro och hoppas kunna

hålla igång med laget tills det blir klart med ny klubb. Örebro har velat ha kvar högerbacken och erbjöd honom också en kontraktsförlängning. Men att krypa till korset och gå tillbaka till ÖSK om det inte löser sig med någon annan klubb är inget han kan tänka sig.
- Nej, det är definitivt klart att jag lämnar.

Publicerad 2010-11-30 kl 14:20
Annons
Annons
Annons