Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Backstjärnan lämnar Syrianska för Lennartssons Stabaek

Syrianska har åkt på en tung smäll inför den allsvenska comebacken. Mittbacken Haris Skenderovic gjorde i går klart med Tippeliga-klubben Stabaek.

- Jag hade anbud från flera svenska klubbar, men jag tror att det är större chanser till landslagsspel som Stabaek-spelare, säger Haris Skenderovic till norska Budstikka.

Haris Skenderovic har gjort tre U21-landskamper för Bosnien tidigare och går nu som Bosman till Stabaek. Parterna har kommit överens om ett treårskontrakt.
Stabaek har följt Skenderovic sedan i somras och är mycket nöjda med värvningen.

- Vi är glada att ha säkrat oss Haris. Det är en spelartyp vi har saknat, en duell- och nickstark spelare, säger Stabaeks sportslige ledare Inge André Olsen.

Haris Skenderovic kom till Syrianska från Sirius 2009. Sedan dess har han varit bofast i Syrianskas backlinje och profilerat sig som en tuff spelare.
I en match mot Hammarby tidigare i höst delade han ut en ful armbåge på en motståndarspelare. Händelsen skulle utredas av disciplinnämnden, men Skenderovic slapp mot alla odds en lång avstängning.
Detta sedan ingen av disciplinnämndens ledamöter lyckats öppna en videofil av VLC-format som fungerade som bevismaterial.

Skenderovic får nu förre U21-kaptenen Jörgen Lennartsson som ny tränare. Om det räcker hela vägen till Bosniens landslag återstår att se.

Publicerad 2010-11-19 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons