POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Bahoui: "Ingen blir gladare än jag om vi byter spelsystem"

Foto: Bildbyrån

Nabil Bahoui är skadad och missar stora delar av nästa säsong.
När han är tillbaka vill han se ett AIK som spelar på ett annorlunda sätt än 2019.
- Om vi byter spelsystem så blir ingen gladare än jag, säger han till Sportbladet.

I somras återvände Nabil Bahoui till AIK efter en tid utomlands, då han skrev på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022. För en knapp månad sedan kom dock beskedet att Bahoui missar stora delar av nästa säsong, då han drog på sig en skada på träning och tvingades till operation.

I en intervju med Sportbladet berättar Bahoui att skadan kom då han landade på en träningskon efter ett skott.

- Jag var inte så panikslagen först. Men när vi kollade upp skadan så förstod jag att det var lång tid borta som gällde. Jag såg ju verkligen, verkligen fram emot att växla upp. Jag kan liksom inte stanna på den låga nivån jag spelat på den senaste tiden. Jag skulle ju steppa upp!, säger Bahoui till tidningen.

Vidare menar Bahoui att han står bakom tränare Rikard Norling till 100 procent, men också att han vill se ett AIK som spelar annorlunda och har ett större bollinnehav på hemmaplan.

- Man får inte glömma att vi är AIK! Mot vissa lag borde vi bara gå ut och köra. Egentligen mot alla lag som inte är topplag. Men så känner Rikard Norling och resten av ledarstaben också. Det ska bli riktigt intressant att se oss spela 2020, även om jag inte är med i början. Alla känner likadant: vi ska steppa upp anfallsspelet. Och om vi byter spelsystem så blir ingen gladare än jag, även om jag förstår att vi kan utveckla offensiven även med nuvarande spelsystem, säger Bahoui till Sportbladet.

Publicerad 2020-01-06 kl 21:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå