POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Bajen bekräftar: Brasseduo ansluter

Foto: Bildbyrån/Twitter.

Jean Carlos de Brito och Zé Vitor är klara för spel i Hammarby. 
Nu återstår bara det sista pappersarbetet och läkarundersökningar, meddelar Bajen på sin hemsida.

Brasseduon Jean Carlos de Brito och Zé Vitor är klara för Hammarby. Detta bekräftar Bajen på sin hemsida under söndagen.

De Brito har skrivit ett treårsavtal i Hammarby medan Zé Vitor ansluter på lån med en köpoption. Innan övergångarna blir helt klara ska spelarna läkarundersökas och det sista pappersarbetet färdigställas.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson kommenterar spelarna:

- När det gäller Jean är vi överens om ett treårsavtal, och där är det bara pappersarbetet som återstår. Vi har sett honom på plats i Tubarao där han tog över som vänsterback efter att Neto lämnade. Han kan även spela central mittfältare och till vänster på mittfältet. Det är alltså en mångsidig spelare med en mycket fin vänsterfot, som är lugn och fin med bollen och har bra fart. Vår bedömning är att han är längre fram i sin utveckling än vad Neto var när han anlände till oss.

- Zé Vitor har vi också scoutat på plats och vi gillar hans egenskaper, ett råämne sett till hans styrka i spelet och rörelsemönster som forward. Vi ser honom mer som en framtidsspelare, och han kommer eventuellt att starta upp i IK Frej, men den planen kan ändras. I hans fall har vi en option på att köpa loss honom.

Fotbollskanalen kunde tidigare i januari avslöja att anfallaren Zé Vitor var aktuell för spel i Hammarby

Spelarna kommer från samma klubb som Neto Borges kom ifrån när han anslöt till Hammarby i fjol. Vänsterbacken gjorde då succé i allsvenskan och såldes tidigare i januari till belgiska Genk för omkring 20 miljoner kronor.

Publicerad 2019-02-03 kl 13:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå