Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

Bajen-danskarna oroliga efter Michelsen-besked: "Märklig situation för mig"

Foto: Bildbyrån

Hammarbys tränare Jakob Michelsen har fått sparken.
De danska spelarna Björn Paulsen och Jeppe Andersen - som värvades av tränaren - reagerar hårt.
- Jag är lite i chock, säger Paulsen till Tipsbladet.
- Mest av allt är jag bara orolig över det. Jag gillar Jakob, säger Andersen till bold.dk.

Under torsdagsförmiddagen kom nyheten att Hammarby sparkar Jakob Michelsen. Tränaren har inte varit helt överens med klubbledningen på olika områden, erfar Fotbollskanalen.

För många av spelarna i Hammarby kom nyheten överraskande. Björn Paulsen togs in till klubben inför säsongen av Michelsen, och han är förvånad över att landsmannen tvingas gå.

- Det är självklart en märklig situation för mig, då det var Jakob som hämtade mig till Hammarby. Jag har inte snackat med honom ännu, men det ska jag självklart. Jag tycker att Jakob har gjort ett bra arbete, och jag hade inte överhuvudtaget sett det komma. Jag har självklart läst skriverierna i pressen, men jag har inte märkt något att det ska vara problem mellan honom och ledningen. Jag är lite i chock, säger Paulsen till Tipsbladet.

Även Jeppe Andersen beskriver för bold.dk att det var lite chockartat när han fick höra om att Michelsen avskedats. Dansken kom till klubben i somras och har trivts under tränaren.

- Mest av allt är jag bara orolig över det. Jag gillar Jakob, för han är en bra tränare som jag har en bra relation med. Det var han som hämtade mig till klubben så det är dåligt för mig att han slutar, säger Andersen till bold.dk.

Andersen menar nu att laget måste sluta samman inför den kommande säsongen. Paulsen vill ha ett snack med klubben och säger att han inte vet om avskedandet av Michelsen ändrar situationen för honom.

- Jag vet inte om det ändrar något för mig. Det ska jag också ha ett snack med klubben om. Just nu är det en nyhet för oss spelare också, så det hela är lite oklart för tillfället, säger Paulsen.

Hör Jiloan Hamad om beskedet här.

Publicerad 2018-01-04 kl 12:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons