Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bajen-spelare intressant för Gif Sundsvall

Simon Helg intresserar allsvenska nykomlingen Gif Sundsvall. Och Bajens vänsterytter är bekant med intresset.
– Det är alltid kul att klubbar visar intresse och jag vet att Sundsvall har gjort det, säger han till Dagbladet.

Gif Sundsvall börjar närma sig en färdig allsvensk trupp men vill fortfarande ha in en offensiv spelare. Hammarbys vänsterytter Simon Helg uppges vara intressant och Sundsvallsmanagern Sören Åkeby medger också detta.

– Vi följer en massa spelare och han är en av de intressanta vi följer. Det är inte så att han är mer aktuell än någon annan utan vi har en lista med ett antal spelare som vi tittar på, säger Åkeby till Dagbladet.

– Vi behöver förstärka laget och då har vi två alternativ. Antingen en mittfältare eller en forward, men det är främst en forward vi söker, fortsätter han.

Hur ser du på Simon Helg?

– En spelare som kanske är lite skadebenägen men som fotbollsspelare är han grym tycker jag. Bra fart och god teknik och kan spela på flera offensiva positioner. Han har varit med på hög nivå länge och många har trott att han ska blomma ut.

Simon Helg själv säger att han känner till Sundsvalls intresse sedan tidigare, men att han inte har något annat för ögonen än Hammarby.

– Det är alltid kul att klubbar visar intresse och jag vet att GIF har gjort det. Det har min agent berättat för mig. Men jag har ingen riktig koll på vad som hänt efter det.

Vad säger du om GIF?

– Jag vet att det är en bra klubb och det var ett av få lag i Superettan som verkligen ville spela fotboll. Jag hade Roger (Franzén) som tränare i Hammarby i fjol och har spelat i samma lag som Marcus Danielson. Men jag har kontrakt med Hammarby och är inställd på att spela där, säger han.

Anton Zetterman

Publicerad 2012-02-23 kl 10:00
Annons
Annons
Annons