Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bajen-stjärnans kritik mot egna anfallarna

Hammarby har inte gjort mål på över en månad. Tomrummet efter Charlie Davies är gigantiskt. I dag kritiserar Emil Johansson anfallarna som misslyckats.

– Man kan inte bara säga att det är otur. Vi har bra lägen också. Titta på (Tobias) Hysén. Han har två chanser mot oss och gör två mål, säger Emil Johansson till Sportbladet.

Hammarby tjänade över 20 miljoner på Charlie Davies men förlorade också sitt målskytte. Davies fyra mål har ingen annan varit i närheten av att matcha sedan amerikanen försvann till Frankrike.

– Jag vet inte hur många mål anfallarna gjort var. Men de får kriga på som resten av oss i laget, säger vänsterbacken Emil Johansson.

– Jag vet inte. På träningarna blir det alltid mycket mål. Det är väl otur och oskicklighet. Eller, man kan inte bara säga att det är otur. Vi har bra lägen också. Emil Johansson förbannar Hammarbys anfallsproblem och tycker att Hammarby totalt sett är bra för att ligga i bottenstriden.

– Kollar vi på truppen är vi inte så bra som vår målsättning var inför serien. Men vi är inte så dåliga som tabellen visar heller. Vi är ett mittenlag tycker jag. Inför kvällens match har Hammarby en ännu svårare situation.

Avstängda Andreas Dahl och Christian Traore kastar ett redan tunnt Hammarby in i ett extremt svårt läge.

– Det är två riktigt bra spelare. Traoré har varit grym som defensiv mittfältare och Dahl är riktigt viktig. Men de som går in får göra sitt jobb, säger Emil Johansson.

Publicerad 2009-09-23 kl 15:11
Annons
Annons
Annons