POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Bajenkeepern: "Jag är arg, ledsen och besviken"

Regnet piskade ned över honom och blåsten såg till att göra det extra kallt. Och som om det inte vore nog fick han släppa in matchens enda mål. Kristoffer "Poppen" Björklund hade en tung kväll i Hammarbys mål.

- Vi spelade uselt och jag är både arg och besviken över att vi förlorade, säger "Poppen" till FotbollDirekt.se.

Han har tagit över i Rami Shaabans frånvaro och har spelat bättre och bättre för varje match. Målet i matchen mot AIK kunde han inte göra något åt men han var på alerten och såg till att det inte blev några fler mål för hemmalaget.
- Jag vet hela tiden vad jag har kunna och har försökt göra det jag kan. De som har kritiserat hoppas jag har insett det men jag bryr mig inte så mycket om det, säger "Poppen"

Vårsäsongen hade kunnat varit mer angenäm för Björklund och hans klubb och han hade hoppats på ett bättre utfall från mötet med AIK.
- Det har varit en turbulent tid i Hammarby den här våren. Vi slarvade bort matchen. Det är så det känns så här direkt efteråt. Jag är både arg, ledsen och besviken. Det hade varit skönt att kunna gå till uppehållet med en seger. Det brukar alltid bli lättare på så sätt.

När serien startar om i juli kan han på nytt vara degraderad till andremålvakt bakom Rami Shaaban.

Publicerad 2009-05-29 kl 08:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå