POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Bajens besked om skadade backen: "Undersöks vidare"

Foto: Sebastian Pearson/Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Sandberg skadade sig i spelaren ovan.

VALE DO LOBO. Simon Sandberg lämnade planen skadad mot Slavia Prag.
Nu meddelar Bajen att spelaren "undersöks vidare". 

Hammarbys högerback Simon Sandberg skadade sig i lördags i första halvlek i träningsmötet med Slavia Prag, som slutade med 4-2-förlust i Portugal. Sandberg försökte gå, men klarade inte av det och fick i stället ledas av planen för att sedan lämna arenan på kryckor.

Tränaren Stefan Billborn sa efteråt så här om skadan:

- Jag vet inte riktigt vad det är med honom eller vad det är han har gjort. Jag hörde ljumsken först, men sedan låret, så det är kanske något i den trakten, men jag har ingen aning, säger han och fortsätter:

- Det är såklart inte roligt om man är skadad, men det är nog något där. Jag har inte pratat med honom, jag klappade bara om honom i halvtid.

Nu ger Bajen, via sin hemsida, besked om att backen kommer att undersökas vidare. Ännu är det oklart vad det rör sig om för typ av skada. 

- Vi har gjort ytterligare kliniska undersökningar av Simons höft och ljumske och behöver nu fördjupa diagnostiken med en MR-undersökning. Innan dess vill jag inte uttala mig vidare om skadans art, säger Mikael Klots Rubin, Hammarbys medicinskt ansvarige, i en kommentar på föreningens hemsida. 

Publicerad 2020-02-09 kl 17:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå