Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bajenstjärnan: ”Vi är underdogs”

Öster - superettans Spanien? I går rök Frankrike som väntat i EM och franskättade Christophe Lallet ser Hammarby som lika stora underdogs mot Växjölaget.
– Jag tycker absolut att vi är underdogs, Öster har all press på sig, säger Lallet.

I går höll han förgäves tummarna för Frankrike mot Spanien – i kväll ska Christophe Lallet och hans Hammarby försöka sätta stopp för en segermaskin av spanskt snitt. Om än inte samma klass på planen, men Öster har galna 12 segrar och en oavgjord på 13 matcher i superettan.
– Spanien har all press på sig och fransmännen är underdogs, sade Lallet till FotbollDirekt.se i går inför den matchen och på en fråga om vem som är favorit i kväll på Söderstadion blir svaret till ett eko:

– Jag tycker absolut att vi är underdogs, Öster har all press på sig.

Med Östers 12 segrar på 13 matcher kan man väl nästan påstå att det är ”superettans Spanien”
– Alltså, du borde få Pulitzer Prize för den här vinkeln, säger Lallet.

Jamen, helt fel ute är jag väl ändå inte?
– Haha, kanske inte. Många vill ha det till att Öster har haft väldigt mycket flyt och det har de också, men flyt förtjänar man.

– Jag har sett dem i fyra-fem matcher och de krigar verkligen för varandra och är väldigt samspelta då de har i stort sett samma elva match efter match. Det kommer krävas något extraordinärt för att få håll på dem, det kan jag lova. Samtidigt måste vi hålla tätt bakåt.

Publicerad 2012-06-24 kl 12:21
Annons
Annons
Annons