Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bajrami nära övergång – kostar mer än 50 miljoner

Emir Barjami lär ha gjort sin sista match för Elfsborg. Oberoende källor uppger för fotbollskanalen.se att han är nära en övergång och priset är mer än 50 miljoner kronor.

Det har länge spekulerats i Emir Bajramis framtid och enligt källor till fotbollskanalen.se är han nu mycket nära en övergång.
- Det har gått väldigt snabbt på sistone, säger en källa.

Bajrami har varit aktuell för en utlandsflytt under en längre tid men först på senaste tiden har klubbarnas intressen blivit till konkreta bud. Fotbollskanalen.se kan nu avslöja att Elfsborg har tagit emot anbud om rekordsummor. Prislappen ska ligga på mer än 50 miljoner kronor, något som gör honom till en av dyraste försäljningarna i svensk historia.

En källa till fotbollskanalen.se berättar att det är väldigt nära en affär.
- Frågan är bara om det sker innan eller efter landskampen mot Bosnien.

Emir Bajrami har hittills i år gjort två mål och spelat fram till tre på sina 13 matcher i Elfsborg. För det har han bland annat belönats med en plats i Erik Hamréns landslagstrupp till matchen mot Bosnien.

Enligt olika holländska mediekällor är holländska mästarna Twente en av klubbarna som är mest aktiva i jakten på vänsteryttern men enligt fotbollskanalen.ses källor är fler klubbar inblandade i dragkampen. Övergången blir den största i klubbens historia.

Publicerad 2010-05-24 kl 21:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons