Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bajrami om drömmålet: "Det var väldigt fräscht"

Emir Bajrami gjorde succé i U21-EM och proffsuppköparna lär inte ha blivit mindre köpovilliga efter insatsen på Stadion mot Djurgården, där Elfsborgsmittfältaren bjöd på ett mål ur den högre skolan.

- Jag får en lång boll från Ishi. När bollen är i luften hinner jag tänka att deras lag hinner flytta över. Jag hittade ytan och den gick in den här gången. Det var väldigt fräscht, säger Bajrami till FotbollDirekt.se om målet.

Är det snyggaste målet i karriären rent av? - Topp två. Jag gjorde ett jäkla mål mot Hibernian förra året också. Det är den och det här.

Bajramis mål betydde 1-0 och målet fick nog en och annan applåd också i smyg från hemmasupportrarna. Det är inte varje dag som allsvenskan berikas med snygga volleymål.
Målet lade grunden till Elfsborgs seger med 2-1 men däremellan hann Djurgårdens, för dagen nye, anfallare Kebba Ceesay  slinka igenom och kvittera till 1-1 innan veteranen Teddy Lucic kämpade in 2-1 i röran framför DIF-keepern Pa Dembo Touray.
- Jag tycker att vi gör en godkänd insats och det var ett strykebesked från oss och vi kan spela mycket bättre än så här, det vet vi allihopa och lik förbannat vinner vi matchen, även om vi inte gör en jättebra match och även om DIF inte har gjort en jättebra säsong, är det här som de har tagit sina poäng och har besegrat Helsingborg här.

Segern betyder att Elfsborg är med i den absoluta toppstriden och fortsätter att sätta press på övriga topplag, däribland konkurrenten och antagonisten IFK Göteborg, som vann mot Trelleborg. Även om halva serien är kvar, har Elfsborg ändå visat att laget vill vara med däruppe när det drar ihop sig.
- Oerhört viktiga tre poäng.  Som du säger är det alldeles för tidigt att säga något än och tabellen bröjar forma sig nu och det gäller att hänga på och snart kommer tåget att gå och då gäller det att vara med.

Måste vara kul att vara spelare i Elfsborg just nu...
- Oerhört kul att spela i Elfsborg och det hopaps jag kommer att vara framöver också.

Blir du kvar? - Det kan jag inte... Inga kommentarer... (skratt).

Publicerad 2009-07-19 kl 22:07
Annons
Annons
Annons