Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
43v

Bakslag för Hammarby: Andersen tvingas till operation - Fenger och Junior på väg tillbaka

Foto: Bildbyrån.

Jeppe Andersen har en historik med flera svåra knäskador.
Nu tvingas Bajens dansk upp på operationsbordet - igen.
- Han kommer att opereras i dag, säger Mikael Klotz, medicinskt ansvarig i Hammarby, till klubbens hemsida.

Hammarbys mittfältare Jeppe Andersen skadade under måndagens träningspass knäet. Efter närmare undersökningar har det nu visat sig att skadan är av den omfattningen att han nu måste opereras.

- En knästukning där det slutade med att han fick en meniskskada. Han kommer att opereras i dag efter lunch. Sedan får vi se efter det, säger Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz till klubbens hemsida.

Innan Jeppe Andersen kom till Hammarby hade han två allvarligare knäskador i bagaget. 2015 missade han åtta månaders spel på grund av en korsbandsskada och året därpå fick han även då operera knäet vilket ledde till en frånvaro på omkring sex månader.

Men Mikael Klotz är trots det positiv.

- Nu är det den mediala menisken som blivit skadad och tidigare har det inte varit den som varit involverad, utan då har det varit korsbandet och den laterala menisken. Vi får se vad kirurgen ser när han går in i knät, men jag är positiv.

Klotz ger samtidigt mer positiva besked kring mittfältaren Junior och mittbacken Mads Fenger. Junior är några veckor ifrån att vara redo för match, samtidigt som Fenger tagit stora steg framåt sedan operationen för 14 veckor sedan.

- Skadan är helt läkt och senor och muskler har läkt ihop perfekt. Det som varit problemet är att såret man öppnade upp för att operera muskel och sena, den har inte slutit sig som vi förväntat oss plus att han fick en infektion efter operationen. Det ska vara i princip läkt nu. Han har ett litet, litet hål kvar men får nu påbörja hårdare belastning och börja svettas och kommer om allt går som det ska börja springa om två veckor.

Hammarby spelar i helgen årets första match mot HJK Helsingfors. Matchen visas på C More. Mer information här.

Följ uppladdningen hos C More!

C More sänder över 100 försäsongsmatcher inför den allsvenska premiären 2018.

- Se hela uppladdningen 2018 hos C More -

Publicerad 2018-01-12 kl 08:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons