POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Bakslaget för Junior - styrketest sköts upp: "Han fick en liten känning"

Foto: Bildbyrån

Junior hoppades vara tillbaka i spel nu på måndag.
Men nu dröjer comebacken något, efter att Bajen skjutit upp ett styrketest.
- Han fick en liten känning och då vågade vi inte göra testet, säger tränaren Stefan Billborn till Fotboll Sthlm.

Hammarbys Junior har missat hela den här säsongen efter att han skadade knäet i oktober förra året. Mittfältaren på väg tillbaka och hoppades vara redo för spel nu på måndag när Hammarby möter Falkenberg.

Men nu kommer ett bakslag för 27-åringen, då Hammarby valde att skjuta upp ett styrketest han skulle gjort förra veckan.

- Han fick en liten känning och när man gör de här testen är det en sådan enorm påfrestning. Man maxar ju allting och då vågade vi inte göra testet för vi ville inte få det bakslaget. Så då har Junior det nu på fredag i stället, säger tränaren Stefan Billborn till Fotboll Sthlm.

Billborn menar att mittfältaren skulle komma tillbaka helt i träning om han klarar av testet nu på fredag, men att det fortfarande kan dröja tills han är tillbaka i spel.

- Nu tror jag att Junior är ett litet unikum på många sätt så han skulle säkert komma tillbaka och kunna spela rätt omgående. Man säger ju det att det tar mellan tolv och 24 månader innan man är på den nivån man var på när man blev skadad. Men att vi ska kunna få lite nytta av honom här under hösten är jag ganska övertygad om, säger Billborn.

Hammarby ställs mot Falkenberg på bortaplan på måndag. Efter det väntar Norrköping på bortaplan nästa söndag, innan ett landslagsuppehåll väntar.

Publicerad 2019-08-21 kl 09:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå