Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Banda får lämna Hammarby - Piñones-Arce in

Foto: Scanpix

Hammarbys assisterande tränare Carlos Banda har fått lämna klubben.
- Vi har haft en dialog med Carlos, och har i samförstånd kommit fram till att gå skilda vägar, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till klubbens hemsida.
Pablo Piñones-Arce tar över Bandas roll.

Efter fyra år som assisterande tränare i Hammarby går nu Carlos Banda och Hammarby skilda vägar. Den fjortondeplacerade  Stockholmsklubben skriver att beslutet är taget i samförstånd med Banda.

- Vi har haft en dialog med Carlos, och har i samförstånd kommit fram till att gå skilda vägar. Jag vill officiellt tacka Carlos för hans insatser i Hammarby och önska honom lycka till i framtiden, säger sportchefen Mats Jingblad till klubbens hemsida.

Den förre players managern Pablo Piñones-Arce blir ny assisterande tränare.

Carlos Banda:
- Det har totalt blivit tio år i klubben om man räknar in de sex åren på ungdomssidan, och det skapar speciella band. Under mina fyra år som assisterande tränare har jag fått jobba med tre olika huvudtränare och alltid visat lojalitet. Uppflyttningen till Allsvenskan 2014 är ett minne jag kommer bära med mig resten av livet. Jag vill tacka alla supportrar för allt fantastiskt stöd och alla de spelare som jag har haft förmånen att arbeta med. Jag önskar Hammarby all lycka, hoppas vi ses igen i framtiden, säger han.

Publicerad 2016-06-13 kl 10:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons