POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Banguras gjorde succé - inför ögonen på Liverpoolscouter: "Jäkla fin tajming"

Ny succé i går – inför tio europeiska klubbar. Men "The Banguras" agent förnekar intresse från England – och dömer ut Premier League som ett alternativ redan nu.

– Jättekul att höra, men jag tror inte att det här med Premier League känns så realistiskt, säger Patrick Mörk till FotbollDirekt.se.

AIK:s Sierra Leone-duo Teteh och Mohamed Bangura får fotbolls-Europa att höja på ögonbrynen. På måndagen slog den förstnämnde till med hela fyra mål mot Halmstad – och landsmannen assisterade till två av dem.

Allt inför ögonen på hela tio klubbar. Bland annat Liverpool var på plats på Råsunda för att bevittna showen, uppger Sky Sports.

– Även om det var en jäkla fin timing att de var på plats i går så känns det spontant som ett allt för stort steg, tonar Mörk ner.

Liverpool är ute efter en anfallare, vilket inte är någon hemlighet då man
nyligen försökte värva Ipswichs stortalang Connor Wickham. Även Chelsea, Tottenham och Newcastle sägs ha duon på sin radar. Mörk känner dock inte till något intresse från England.

– De engelska klubbarna har ett väl utvecklat scoutingsystem, och allsvenskan är en av de få ligor som är igång just nu. Men jag har inte hört något från någon engelsk klubb och jag vet att AIK inte gjort det heller.

– Jag vet inte vilka de var här för att scouta, det kanske var Alexander Milosevic? De känner säkert till Banguras också, men det finns som sagt ingen kontakt med de här klubbarna.

Det har än så länge bara funnits ett konkret anbud i mängden av alla intresseanmälningar.

– Visst hör klubbar av sig till mig om bägge spelarna, det är ett enormt intresse. Men det enda konkreta som egentligen har funnits på någon av dem, det är ju Lokomotiv Moskvas bud på Mohamed. Och det var ju i vintras.

Publicerad 2011-07-12 kl 20:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå