Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

“Bara ett 08-derby som kan slå det här”

Seriefinalen levde upp till de högt ställda förväntningarna - både på plan och på läktaren.
– Det är svårt att klaga på inramningen, säger Andreas Klarström.

4-1 till Elfsborg i den allsvenska seriefinalen mot Malmö var mer än någon hade kunnat räkna med rent underhållningsmässigt. Samtidigt bjöd de båda lagens supportrar på en atmosfär utöver det vanliga under matchens gång.

MFF hade runt 2 500 tillresta supportrar och publiksiffran på Borås Arena slutade på runt 13 000 åskådare. Nu hyllas fansen av Elfsborgs vänsterback Andreas Klarström.

– Det är svårt att klaga på inramningen, för det är svårt att få en bättre sådan i Sverige. Det är väl ett 08-derby som kan slå det och den känslan man får i så fall, säger han till FotbollDirekt.se.

– Det är svårt att må annat än bra nu också. Det känns förjävla bra och det var en riktigt skön vinst, fortsätter Klarström.

Veteranen ser också positivt på Elfsborgs spel i matchen.

– Vi är egentligen nöjda med hur vi genomför hela matchen och vi får den precis dit vi vill. När de får sitt 1-1-mål så kan det lätt bli lite nerv, men känslan var ändå att vi var starkast hela tiden.

– Det var självklart en viktig seger. Hade de vunnit så hade det varit något helt annat nu. Men vi har en viktig match mot HIF på lördag och kan vi vinna den så ser det genast bra ut.

Publicerad 2012-08-13 kl 09:07
Annons
Annons
Annons