Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Bara fotboll för Henke: "Inget negativt med innebandy"

Sista matchen är spelad för Henrik Larsson på innebandyplanen - för den här gången åtminstone. Nu är det fotboll som gäller igen för anfallsveteranen.

Helsingborgs ordförande Sten Inge Fredin var till en början kritisk till att Henrik Larsson skulle börja med innebandy men har därefter svängt i frågan och säger nu till Helsingborgs Dagblad att han inte hade något emot Henkes innebandyspelande.
- Inget är klart med Henrik i nuläget men vi har inte sett negativt på att han spelat innebandy, säger Sten Inge Fredin till HD.

I förra veckan dök Henke upp på en av Helsingborgs träningar och redan då kom indiaktioner på att Henke hade gjort sitt på innebandyplanen. Han fortsatte dock veckan ut och spelade i söndagens match mot Falun men därefter meddelade Henke sportchefen i FC Helsingborg, Glenn Stjernkvist, att han gjort sin sista match.

På tisdagen tar förbundskaptenerna Lars Lagerbäck och Roland Andersson ut truppen till nästa veckas landskamp mot Österrike. Finns Henke med där, lär vi få ett definitivt besked om det blir en seriös fotbollssatsning den här säsongen.  

Publicerad 2009-02-03 kl 10:49