Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Barcatalang på gång till Mjällby

Sito Riera som spelar i grekiska Panionios har skolats i Barcelona och kan vara på väg till Mjällby.
– Han har spelat två A-lagsmatcher med Barcelona, det är en spelare som kan göra Mjällby till ett topplag, säger agenten Hugo Perez till Kristianstadsbladet.

Mjällby har blivit erbjudna chansen att värva Sito Riera som skolats i Barcelonas ungdomsakademi. Sitos storebror är Albert Riera med erfarenheter från spel i Liverpool och det spanska landslaget.

– Sito Riera har spelat två A-lagsmatcher med Barcelona, detta är en spelare som kan göra Mjällby till ett topplag, säger spelarens agent Hugo Perez till Kristianstadsbladet.

Enligt Kristianstadsbladet träffade Mjällby Hugo Perez för att diskutera en övergång i fredags.

– Vi pratar med agenter varje dag. Men det är så att vi letar efter förstärkningar i varje lagdel, säger Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam till Kristianstadsbladet.

24-årige Sito Riera spelar för grekiska Panionios sedan 2009 och agent Hugo Perez säger att han en flytt till Allsvenskan kan öppna upp nya dörrar för spelaren.

– Han är ung och behöver bara göra något år i Allsvenskan, sedan kan det bli Holland, säger Perez.

Förutom Sito Riera har Mjällby chansen att värva den 29-årige honduranen Victor Bernardez och 22-årige Diego Madrigal från Costa Rica. Försvararen Victor Bernardez var med i VM med Honduras 2010 och spelar i mexikanska ligan på lån från belgiska Anderlecht. Diego Madrigal har landskamper för Costa Rica och gjorde mål mot Argentina i en träningsmatch 2010.

Publicerad 2011-11-21 kl 14:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons