Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bassombeng struntar i Örebro

När Örebro inledde tränandet inför kommande säsong fanns inte Eric Bassombeng med. Han är kvar i Kamerun.

- Eric är kvar därnere. Det är jättesvårt att gissa på när han kommer tillbaka, säger Jaques Nkamadoum, som hjälpt Bassombeng under hans vistelse här i Sverige till Nerikes Allehanda.

Bassombeng hamnade under säsongen lite på kant med tränaren Sixten Boström, som hellre valde unge Marcus Astvald före Bassombeng, även om kamerunaren också hade problem med skador, som försatte honom ur spel.

Kamerunaren drog dock på sig vrede från klubbens sida genom att strunta i de tre sista träningarna under säsongen för att i stället sätta sig på ett plan hem till Kamerun, utan att ha meddelat klubben.
- Han saknade sin familj väldigt mycket och är med dem nu. Jag har medvetet undvikit att sätta någon press på honom. Jag ska försöka ringa ner nu i veckan igen, säger Nkamadoum.

Även efter sommaruppehållet var Bassombeng sent tillbaka och fick då böter från klubben som drogs på hans lön.
Hur hans bestraffning blir den här gången är oklart.
- Vi har ingen kontakt med Bassombeng. Han missade tre dagars träning utan tillåtelse. Men vi får höra med honom vad han hade för anledning innan vi dömer honom, sade klubbens ordförande Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda under söndagen. 

Publicerad 2009-11-30 kl 16:49
Annons
Annons
Annons