Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Bästa anfallsspelet i allsvenskan”

Sjua i allsvenskan och bara 23 mål framåt. Ändå hyllas Kalmars anfall ordentligt av Gais-tränaren.
– De har det bästa anfallsspelet i allsvenskan, säger Alexander Axén.

GAIS

Preliminär startelva: Dime Jankulovski – Kenneth Gustafsson, Calum Angus, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde – Mervan Celik, Reuben Ayarna, Markus Gustafsson , Jesper Florén – Wanderson do Carmo, Eric Bassombeng.

Skador/avstängningar: Jonas Lundén, Richard Spong, Mohamed Abdulrahman (s).

Han är formstarkast: Mervan Celik. Stod för en vacker assist mot Djurgården och gjorde två mål i matchen innan dess, mot Halmstad. Har ögonen på sig från många storklubbar och KFF får se upp.

Gais-citat:
– De har inte fått resultat det senaste, men Kalmar är ett väldigt lurigt lag att möta. Frågar du mig så har de det bästa anfallsspelet i allsvenskan, säger Alexander Axén till 1894.se.

KALMAR

Preliminär startelva: Etrit Berisha - Emir Nouri, Tobias Carlsson, Markus Thorbjörnsson, Stefan Larsson - Erik Israelsson, Henrik Rydström, Tobias Eriksson - Kristoffer Fagercrantz, Daniel Mendes, Ricardo Santos.

Håll ögonen på: Kristoffer Fagercrantz. Har blandat högt med lågt men har ett bra tillslag och kan bli en matchvinnare.
Kalmar-citat:
– Vi hittade tillbaka till vårt försvarsspel och 0-0 borta mot Elfsborg är bra. Det är en av de tuffaste matcherna i allsvenskan. Vi ska ta med oss det försvarsspelet och även försöka hitta tillbaka till anfallsspelet, säger Kristoffer Fagercrantz till FotbollDirekt.se.

Vad kan du säga om Gais?
– Det är ett lag med väldigt individuellt skickliga kantspelare och med Wanderson där framme som vi får se upp med.

– Det kommer att bli en jättetuff match mot ett GAIS som har gjort det bra under hela säsongen. För våran egen del känns det som vi har en formkurva som pekar uppåt och de lag som i morgon visar upp mest energi vinner, säger lagledaren Ola Ragnarsson til Kalmars hemsida.

Lukas Rosman

Publicerad 2011-08-14 kl 11:26
Annons
Annons
Annons