Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bästa spelaren? Största besvikelsen? - allsvenska fansen summerar

I denna stora FD-special fick en supporterrepresentant varje allsvensk klubb tycka till om lagets insats, bästa spelare och största i besvikelse.

1. Vad tycker du om lagets insats under våren?
2. Bästa spelare i laget under våren?
3. Största besvikelsen under våren?

AIK, Victor Capel, Black Army 1) AIK har gått planenligt. De hade en topp-fyra målsättning och ligger trea nu.
2) Ivan Óbolo. Han har legat bakom det mesta framåt och har spelat varje minut. Enligt Mikael Stahre har han inte ens missat en enda träningsminut.
3) Det har varit mycket skador överlag, men det är svårt att vara bevsiken på det. Det har ju inte vara några “gurk-incidenter” direkt. Man har haft lite lägre förväntningar inför i år, så det är inte så mycket man kan vara förbannad över. Kanske att det har gått bättre än vad man hade önskat för Djurgården.

Brommapojkarna Officiell supporterrepresentant saknas.

Djurgården, Thomas Heetveld, Djurgården IF Supporter Club 1) Sådär, kunde ju gått bättre om man säger så. Jag förbli optimistisk.
2) Petter Gustafsson. Han har varit bra hela tiden och det visar på en mognad hos honom att kunna ta steget från division II till allsvenskan. Han har visat ansvar både framåt och bakåt.
3) Besvikelsen är att vissa spelare inte tagit sig an tröjan och gjort den svettig. Spelarna ska ta sig kraft att bära en djurgårdströja.

Elfsborg, Anders Hultin, Guliganerna 1) Utan tvekan väldigt bra. Bakåt har det sett bäst ut.
2) Ante Covic. Jag trodde inte han skulle vara så bra, men han har gjort det lika bra som Johan Wiland.
3) Nu är man bortskämd, men man är alltid besviken när man inte vinner mot BP.

Gais, Annette Magnusson, Makrillarna 1) Inte den bästa. Det började bra mot ÖIS och då trodde man att det skulle bli kanon, men det blev inte som man hade tänkt sig. Man blir lite orolig inför hösten, men hoppas att man kan knippa några poäng så att man klarar sig kvar.
2) Jag får lov att säga Wanderson, det är ändå han som gjort målen. Annars tycker jag inte riktigt det är någon som levt upp till förväntningarna.
3) Kalmar-matchen när man leder med 2-0 och tappar till 2-2 med så lite tid kvar. Det var väldigt tungt.

Gefle, Daniel Sundström, Sky Blues 1) Jag lär säga klart över förväntan. Vi har i och för sig alltid vetat att Gefle är bättre än vad de så kallade experterna har sagt. Jag blir förvånad om det kommer att gå lika bra under hösten, men som det ser ut nu får vi behålla alla spelarna och jag tror att vi hamnar någonstans i mitten.
2) Daniel Theorin. Mycket ligger på honom, han är är den stora ledargestalten i laget. Har man lite defensivt tänk i sig är han en fröjd att titta på, han tar sina beslut på millisekunder. Det är obegripligt att han satt på bänken i Malmö.
3) Det som orsakade allra störst känsloreaktion är domarinsatsen mot Trelleborg. Då missade domaren tre solklara straffsituationer på två minuter. Det är sinnesjukt att han kunde blunda för alla de.

IFK Göteborg, Johan Tunbratt, Änglarna 1) Kan inte bli så mycket bättre. Både spelet och inramningen har varit super hittils.
2) Det är svårt att bortse från Tobias Hysén efter alla mål han har gjort.
3) Matchen mot Häcken där vi blir fullständigt avklädda efter premiären mot ÖIS. Då vek vi ned oss fullständigt.

Halmstad, Jesper Uhlén, Kvastarna
1) Det har varit upp och ned, godkännt i stort sett. Lite bättre hade man hoppats på.
2) Emil Salomonsson. Man hade låga förväntningar på honom och han har gjort det lysande på ytterbacken fast han egentligen är ytter.
3) De onödiga förlusterna mot BP och Gefle, de ska man inte förlora mot.

Hammarby, Frank Ågren, BajenGruppen
1) Ibland är det bra att få sig en örfil för att få liv i prylarna. Hammarbys vårsäsong var ett tecken på dödlighet, att man inte ska ta saker och ting för givet här i livet. Den är ett resultat av en stor förändringsprocces som sker I klubben.
2) Emil Johansson. Han har tagit klivet från en liten lovande ytterback till en spelare på internationell nivå.
3) Domarkvalitén, den är för dålig.

Helsingborg, Linus Jensen, Kärnan
1) Det har gått som det brukar. Vi är med i toppen, men råkar ut för billiga förluster.
2) Henke Larsson. Det är en outstandig spelare.
3) Matcherna mot HBK och TFF där vi tappar poäng, det var jobbigt.

Häcken, Robin Carlander, Getingarna 1) Det har varit upp och ned. Borta har det gått sämre, men hemma har vi gjort några riktigt bra matcher mot IFK Göteborg och HIF. Det känns som att det finns poteniall där.
2) Det hade varit lätt att säga Ranégie, men Dominic Chatto har varit väldigt viktigt.
3) Det var nog förlusten mot Gais med 3-0. Den var riktigt jobbig.

Kalmar FF, Stefan Kappers, KalmarBröder
1) Både upp och ned, men med tanke på förutsättningarna är nöjd. Det ser bra ut.
2) Den som tagit störst kliv i år är Daniel Sobralense. Han kom förra året och fick sparsamt med speltid samtidigt som Nanne kucklade om att han han skulle leverera först nästa säsong och det har han gjort. Han kan gå hur långt som helst.
3) De inledande fem matcherna var fruktansvärt skrala. Hela inledningen på vårsäsongen var resultatmässigt en besvikelse.

Malmö, Tony Ernst, MFF Support.
1) Det handlar om uttryck som inte lämpar sig på en så välläst sida som FotbollDirekt.
2) Den som varit över acceptansens gräns är Gabriel.
3) I den långa rad av av besvikelser är det den sammanlagda och eviga ångesten som varit värst, ända sedan Tom Prahls tid.

Trelleborg, Jacob Cronhag, True Blues 1) Den har varit över förväntan med tanke på att lilla TFF ligger före lag som Malmö och Hammarby. De har inte spelat lika bra som förra hösten, då såg det riktigt bra ut. Men de har tagit mycket poäng och varit väldigt starka hemma.
2) Viktor Noring. Han har imponerat grymt, han är 18 år och uppträder som att han är 28 år.
3) Joakim Sjöhage. Man hade höga förväntningar på honom, men han har inte alls kommit upp i nivå. Han har varit bänkad för det mesta och när han kommit in har det inte gått speciellt bra. Det kanske kommer.

Örebro, Anders Östling, Kubanerna 1) Lite under förväntan. ÖSK är egentligen ett höstens lag, men de kunde ha presterat lite bättre under våren.
2) John Alvbåge. Han har levt upp till förväntningarna mest.
3) Förlusten mot Djurgården. Man förväntar sig att vinna mot lag som är på väg ned i superettan.

Örgryte, Bo Arnesson, Balders Hage 1) Våren har varit en stor besvikelse för alla ÖIS:are. Laget har tagit två poäng och det är ingen nöjd med.
2) Björn Anklew. Han är oerhört arbetsvillig och är nyttig för laget då han kan spela på många positioner. Han ger alltid sitt yttersta.
3) Besvikelsen är att vi inte lyckats prestera bättre, men även skadorna som varit bland annat på Allbäck och Alvaro Santos.

Publicerad 2009-07-08 kl 10:28
Annons
Annons
Annons