Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Batan målskytt direkt: "Jag ska visa Djurgården vad jag kan"

Stefan Batan brinner av revanschlusta. Karriären har inte alls tagit den väg som han har tänkt och i Assyriska är det meningen att han ska visa vad han går för.

- Jag ska visa vad jag kan och att jag hör hemma i Allsvenskan, säger Batan till FotbollDirekt.se

Stefan Batan spelade sin första match under försäsongen för Assyriska dit han är utlånad under hela säsongen från Djurgården.
Och han blev målgörare direkt i mötet med Assyriska.
- Det kändes bra att göra mål men jag är väldigt långt ifrån formen. Det här var min första match på mycket länge, säger Batan, som spelade 70 minuter.

Hans tid i Djurgården har inte alls blivit på det sätt som han tänkt sig. I stället för att ta steg uppåt på karriärstegen har några pinnar lossnat och han har i stället fallit nedåt.
- Jag hade hoppats kunna återvända till Assyriska och spela med dem när jag återvände från proffslivet om flera år. Det här var ju inte något jag hade tänkt mig att jag skulle spela för dem nu. Men det är skönt att vara tillbaka, säger Batan.

Han behövde 24 minuter på sig för att spräcka säsongens målnolla i matchen som slutade 1-1.
Och han har en bestämd uppfattning om att visa att han är värd en ny chans i Allsvenskan.
- Det är mitt mål att visa att jag kan spela där.

Vad kan Assyriska göra den här säsongen? - Det är svårt att säga utifrån hur det ser ut i träningsmatcherna. Det har känts bra så här långt och det känns som om vi ska kunna vara med topp fem åtminstone. Derbyna mot Syrianska ska bli riktigt kul att spela.

Publicerad 2009-03-21 kl 15:28
Annons
Annons
Annons