Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
1:45

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Batan uppges lämna Hammarby för division 1

Stefan Batan lämnar Hammarby för Assyriska, hävdar fotbolldirekt.se.
Det dementerar sportchefen Jesper Jansson.
- Vi är inte klara där, säger Jansson.

Inför säsongen fick Stefan Batan beskedet att han inte ingår i Hammarbys tränare Jakob Michelsens framtidsplaner. Vänsterbacken befinner sig i Bajens frysbox och nu skriver fotbolldirekt.se att Batan i sommar lånas ut till Assyriska fram till säsongens slut. Lånet sägs börja gälla när transferfönstret öppnar senare i sommar och sajten hävdar att Hammarby kommer så för hela Batans lön, som uppges ligga på runt 60 000 kronor i månaden.

Bajens sportchef, Jesper Jansson, dementerar uppgifterna.

- Det stämmer inte, vi är inte klara där. Vi vet att det finns ett intresse, men Stefan är Hammarbyspelare och står under kontrakt, säger Jansson till fotbolldirekt.se.

ANNONS

Batan själv uttalade sig nyligen för Fotbollskanalen om sin situation. Då sa han:

- Jag vill spela fotboll. Jag är i en ålder där man vill spela, jag har inte så många år kvar på den här scenen. Jag gillar Hammarby men sen är det klart att det är prio ett att spela. Får jag inte göra det så får jag kolla mig runt.

Assyriska har tidigare gått ut med att man jobbar på att få hem 32-åringen, och Batan öppnade för en comeback i intervjun med Fotbollskanalen.

- Det är moderklubben. Det är smickrande. Det vore kul att avsluta där, men jag vet inte om det är dags för Assyriska än. Jag ska ta och fundera på vad som är bäst, och är Assyriska är ett alternativ, sa han.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-31 kl 13:57
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto