Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Baxter: "Kan helt ärligt säga att AIK inte har ringt"

På tisdagen slutade Stuart Baxter som finsk förbundskapten.
Ett dygn senare lämnar Alex Miller AIK. En slump?
- Vi har inte haft någon kontakt alls, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

Precis efter beskedet att skotten Alex Miller i förtid bryter sitt samarbete med den svenska klubben ringer fotbollskanalen.se till Stuart Baxter. Han ledde AIK till guld 1998 och var även ledare under det legendariska Champions League-äventyret säsongen därpå.

- Men jag kan helt ärligt säga – från hjärtat - att AIK inte ligger på min horisont just nu. Vi har inte pratat med varandra alls. Det är sanningen. Och kanske är det inte så konstigt eftersom jag varit förbundskapten för Finland de senaste tre åren. Min inblick i AIK är väldigt liten som det ser ut just nu.

I en tidigare intervju har Baxter dock ställt sig försiktigt positiv till en återkomst på Råsunda. När fotbollskanalen pratade med honom i somras sade engelsmannen så här:

- Det finns väldigt få lag i Sverige som skulle kännas helt rätt. Men AIK skulle kunna vara ett av dem. De har alltid en särskild plats i mitt hjärta.

Nu vill Stuart Baxter inte bemöta det uttalandet utan nöjer sig med att konstatera att hans situation inför framtiden är oviss. Han ska avsluta tränargärningen med Finland på konsultbasis och några konkreta anbud från annat håll finns inte att ta ställning till ännu.

- Det finns inget hett eller ens lite varmt för tillfället, säger Baxter.

Publicerad 2010-11-10 kl 12:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons