POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Baxter om MFF: "Det här är komplicerat"

Malmö FF jobbar febrilt på att värva Stuart Baxter.
Men förhandlingarna fortsätter.
- Jag har inte lämnat något definitivt svar, säger han till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen avslöjat tror vd Per Nilsson på en snar lösning med Roland Nilssons ersättare. Stuart Baxter är förstavalet – och har fått den konkreta frågan från klubben.

- Det jag ser i hans ögon är hunger, sade Nilsson till fotbollskanalen.se på torsdagen.
- Diskussionerna med Stuart går mycket bra.

När fotbollskanalen konfronterar Baxter med uttalandena blir han glad – men betonar samtidigt att parterna inte nått någon överenskommelse.

- Jaha, det var snällt sagt. Men det här är komplicerat för det finns flera bitar för mig privat som inte är lösta. Exakt vad vill jag inte gå in på i detalj, säger Baxter.

Han förklarar att ett av skälen till att processen dragit ut på tiden varit hans egna långsiktiga planer. Egentligen var Baxter inte inställd på att ta något tränarjobb förrän tidigast till sommaren, och därför har han velat avvakta och fundera i lugn och ro.

- Plus att Malmö har det här med Roland. Jag kan inte säga hur de upplever situationen. Men för mig… Jag har inte kunnat ge något definitivt svar. Det är fortfarande, för mig, lite saker som ska redas ut, säger Baxter.

Han fortsätter:

- Det finns en del jag måste fundera över, sådant jag betraktar som personligt och privat. Malmö har visat förståelse för det och det är därför det tagit den tid det tagit.

När kan läget klarna?
- Det kan jag inte säga, för jag vill inte att det här utvecklas till en offentlig förhandling. Där Aftonbladet och fotbollskanalen först ringer Malmö, sedan mig, och så går det bara runt. Man ska ta den tid man behöver att i lugn och ro fatta ett vettigt beslut. Jag kan inte avlägga rapport hela tiden, säger Baxter.

Han berättar även att det inte finns några andra intresserade klubbar på bordet för tillfället, av den anledningen att han själv inte aktivt tänkt börja söka jobb förrän senare.

Som fotbollskanalen tidigare avslöjat har FC Köpenhamn och Malmö FF enats om övergångssumman för Roland Nilsson. När och om Baxter tackar ja vill MFF presentera en helhetslösning för tränarfrågan.

Publicerad 2011-05-16 kl 10:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå