POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Bedoya avgjorde - nu kan han lämna ÖSK i sommar: "Positivt att klubbar är intresserade"

Örebros Alejando Bedoya klappade till på volley och såg till att Örebro vann 1-0 hemma mot Syrianska.
-Kunde inte fått en bättre träff, men spelet kan bli bättre, sade Bedoya som kan vara förlorad för Örebro i sommar.

Örebro slutade förra säsongen trea i allsvenskan, mycket tack vare ett mittfältsspel där Alejandro Bedoya har en viktig roll. Amerikanen är en bollvinnare av rang, mycket jobbig att möta för motståndarna, även om han som i matchen mot Syrianska plågades av en ond fot.

-Jag fick en tackling på sista träningen inför premiären mot Göteborg. Jag fick ta smärtstillande före matchen, sade han.

Bedoya var nöjd med sitt matchvinnande mål, det kunde han inte dölja det minsta.

-Man måste alltid vara beredd på returer efter hörnor och det var jag när bollen kom till mig efter ett par studsar. Kunde inte ha fått bättre träff, sade han och sken upp.

Däremot var han inte nöjd med det spel Örebro presterade. Örebro hade ett övertag i bollinnehav men fick inte ut så mycket av det. Den sista avgörande passningen hittade sällan rätt adress.

-Vi kan mycket bättre, det vet både vi själva och publiken. Vi har en starkare trupp än förra säsongen. Det är tio spelare som konkurrerar om de sex platserna på bänken. Samtidigt så tror jag att allsvenskan är bättre än förra säsongen, sade Bedoya.

-Men en bra start på serien är alltid viktig, fortsatte han och såg nöjd ut.

Om Bedoya kommer att spela hela säsongen med Örebro är skrivet i stjärnorna. Hans kontrakt går ut efter den här säsongen och det finns ett antal klubbar ute i Europa som är intresserade av hans tjänster, bland annat Birmingham i Premier league.

-Jag pratar lite med Örebro om framtiden och jag har fortfarande mycket tid på mig innan jag måste ta ett beslut. Men det är positivt för mig att jag vet att andra klubbar är intresserade. Vi får se vad som händer, sade Bedoya.

När Syrianska jagade kvittering drabbades laget av en jobspost. Måltjuven Peter Ijeh fick en smäll i sidan och blev medvetslös en kort stund och byttes ut. Någon fara med Ijeh var det dock inte, han ska vara spelklar till nästa match.

TT

Publicerad 2011-04-08 kl 22:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå