Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bedoya nytt medaljvapen för ÖSK

Alejandro Bedoya rankas högt av Örebro. Den amerikanske landslagsmannen imponerar allt mer. Ett genombrott kan bli medalj värt för ÖSK.

- Hans attityd är imponerande. Han har utvecklats mycket från förra säsongen. Det märks på hans självförtroende att han fått chansen i det amerikanska landslaget, säger Örebros tränare Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

- Han kommer att bli väldigt bra och i längden svår för oss att behålla. Det har hänt mycket med honom i vinter.

Alejandro Bedoyas första tid förra säsongen i Örebro övertygade annars inte även om det släppte en aning för honom mot slutet.
Men trots en förryckt försäsong i Örebro så har Bedoya nu i stort sett växt ut till ett ordinarie namn för Sixten Boström som de senaste månaderna visat så mycket han tror på amerikanen.

- Han har ju spelat hela tiden så det är klart att han kommer att bli viktig. Han är med på allvar om en mittfältsplats. Att han har varit borta med det amerikanska landslaget i närmare fyra veckor under försäsongen har kanske inte varit helt idealiskt för oss men det märks att hans självförtroende blivit starkare.

- Han är precis den typ av offensiv spelare som jag behöver för det sätt vi spelar på. En löpvillig viljemänniska med rätt attityd och så klok. Han kommer att bli en viktig spelare för oss den här säsongen.

Publicerad 2010-03-10 kl 16:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons