Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bekräftar: Hammarby släpper ytterligare spelare

Foto: Scanpix

Andreas Haddad

Andreas Haddad och Nicklas Lindqvist får inte följa med upp till Allsvenskan. Hammarby väljer att inte förlänga med dessa två spelare.

– Andreas Haddad har inte startat så mycket under hösten och därför väljer vi att inte förlänga hans avtal, säger Mats Jingblad till Fotbollskanalen.

Hammarby är klara för Allsvenskan. Men två spelare som inte får följa med upp är Andreas Haddad och Nicklas Lindqvist som inte får förlängt av klubben. Spelarna satt på avtal som går ut och Hammarby väljer nu att bryta med spelarna.

– Niklas är en spelare som verkligen behöver spela kontinuerlig A-lagsfotboll. Det kan vi inte garantera honom nästa säsong, så därför väljer vi att inte förlänga. Nicklas har ju väldigt fina egenskaper. Med sin snabbhet är han duktig kontringsspelare, och han är bra i en mot en-situationer. Så vi önskar Nicklas lycka till och hoppas att våra vägar möts igen, säger Mats Jingblad till klubbens hemsida.

Nicklas Lindqvist säger själv till klubbens hemsida att han har flera intresserade klubbar efter sig:

– Jag ska fortsätta spela fotboll på en hög nivå och flera klubbar är intresserade, sedan får vi se vilket lag det blir. Allt ska ju kännas rätt.

Om anfallaren Andreas Haddad kommenterar Mats Jingblad på hemsidan:

– Andreas har gjort detta år fantastiskt. Trots den ringa speltid han haft har han alltid bidragit med mycket energi på träningar och har varit en injektion när han fått komma in i matcherna. Vi är helnöjda med Andreas, men eftersom hans kontrakt gått ut och han inte fått så mycket speltid har vi valt att inte förlänga. Självklart önskar vi även Andreas lycka till både på och utanför planen.

Till Fotbollskanalen förtydligar Mats Jingblad hur nöjd man är med Andreas Haddads tid i Hammarby:

– Andreas har varit viktig för oss både på och utanför plan med sin personlighet och spelstil.

Innebär detta att ni är på jakt efter nya anfallare nu?

– Jag kommenterar inga rykten, men arbetet med att lägga pusslet inför nästa år är i full gång.

Publicerad 2014-11-05 kl 17:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons