Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bekräftat: Faltsetas lämnar Djurgården

Foto: SCANPIX

Alexander Faltsetas lämnar Djurgården.
Det bekräftar mittfältaren själv för Fotbollskanalen.
- Så är det. Det här är en väldigt bra chans att komma utomlands, säger han.

Alexander Faltsetas sitter på ett utgående kontrakt med Djurgården som han inte kommer att förlänga. Mittfältaren har efter tre säsonger i Dif bestämt sig för att lämna.

- Jag och Bosse (Andersson, sportchef) har haft diskussioner. Nu har vi kommit fram till att jag ska röra mig härifrån för jag känner att jag vill testa det de flesta andra vill - att komma utomlands. Jag kände att med min ålder och att kunna gå som bosman så är det här en väldigt bra chans att komma utomlands, säger 29-åringen till Fotbollskanalen.

Faltsetas säger att han varit inställd på att lämna under en längre tid och att dialogen med Bosse Andersson har varit bra.

Någon klubb har han inte gjort klart med. Men enligt FotbollDirekt, som var först med att berätta att Faltsetas skulle lämna Dif, kan nästa anhalt bli USA.

- Absolut, det finns intresse därifrån. Jag har ingenting klart, men har alternativ. Sen kommer jag inte att hoppa på något just nu. Jag väntar tills vi går på ledighet.

Faltsetas kom till Djurgården från Gefle 2014 och startade 25 matcher i allsvenskan i år. Mittfältaren är avstängd i den sista omgången och har därför gjort sin sista match i den blårandiga tröjan.

- Det har varit fantastiskt kul att få spela här. Har fått många erfarenheter som jag kommer bära med mig. Även om det har varit väldigt mycket in och ut bland spelare har vi haft en bra grupp.

Publicerad 2016-11-01 kl 20:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons