Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bekräftat: MFF:s arena byter namn till nästa år

Foto: Bildbyrån

Swedbank Stadion är ett minne blott vid årsskiftet.
Banken kommer inte fortsätta ha namnrättigheterna till Malmö FF:s arena när kontraktet löper ut efter 2017, rapporterar Kvällsposten.

Vid årsskiftet löper det tioåriga avtal om namnrättigheterna för Malmö FF:s arena ut mellan MFF och Swedbank. Nu meddelar Swedbank att det inte kommer att förlängas.

- Swedbank i Malmö går nu tillbaka till att vara en av de största partnerna till MFF (officiell partner). Bankens partnerskap med MFF har varit och är långsiktigt, säger presskontakten Anette Ringius till Kvällsposten.

Swedbank kommer även fortsättningsvis sponsra Malmö FF, men namnet på arenan kommer alltså förändras. MFF jobbar nu på att sälja rättigheterna till någon annan part.

- Jag är tveksam till att det blir till årsskiftet. Det tar nog längre tid. Tidsaspekten vi jobbar med är mer mot allsvensk seriestart, i början av april, säger MFF:s vd Niclas Carlnén till Kvällsposten.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-10-09 kl 14:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons