POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Bekräftat: Sjöberg tar över i DIF

Precis som fotbollskanalen.se avslöjade tidigare i veckan tar Lars-Erik Sjöberg över som ny DIF-bas.
Finansmannen har suttit i styrelsen sedan 2007 och blir nu talesman för DIF FF:s styrelse fram till nästa års ordinarie årsmöte.

Efter fotbollskanalen.se:s avslöjande om att Bo Lundquist, Dan Svanell och Tommy Jacobson lämnat Djurgården har klubben ägnat sig åt en rad extrainkallade möten. På torsdagen lämnades besked om vad man kommit fram till.
Som fotbollskanalen.se avslöjade i tisdags tar Lars-Erik Sjöberg över som ”talesman” för styrelsen, vilket i praktiken innebär att han kommer fungera som ordförande för Djurgårdens IF FF. Samtidigt tar Per Bouveng över som talesman i Djurgården Elitfotboll AB.

Sjöberg och Bouveng skriver på dif.se att de kvarvarande styrelseledamöterna tillsammans med valberedningen kommit fram till att det bästa för klubben är att fortsätta styrelsearbetet fram till nästa års ordinarie årsmöte. De skriver vidare att: ”den erfarenhet och kompetens som de avgående styrelseledamöterna besitter är mycket värdefull”. Därför har styrelserna bestämt att inleda diskussioner med dem för att kunna fortsätta samarbeta framöver.

Publicerad 2008-09-11 kl 17:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå