Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Benfica tackar nej till Bärkroth - återvänder till Blåvitt

Benfica uppges nu inte utnyttja sin option för Nicklas Bärkroth - som återvänder till IFK Göteborg.

 

I vintras lånade Benfica Nicklas Bärkroth från IFK Göteborg. Den portugisiska storklubben hyrde sedan i sin tur ut 20-åringen till Uniao de Leiria, där han stod för ett antal fina prestationer under våren och bland annat blev utsedd till matchens spelare mot just Benfica i seriens slutomgång.

I sommar har också Benfica chansen att utnyttja en köpoption för den offensive mittfältaren.
Men nu återvänder Bärkroth till IFK Göteborg. FotbollDirekt.se har varit i kontakt med en person inom Benficas organisation, som vill vara anonym, och fått bekräftat att portugiserna inte väljer att gå vidare med svensken.

– Det är inte särskilt troligt att han kommer att bli aktuell för oss, även om det är en spelare som gjort gott intryck, säger representanten.

Spelarens agent, Per Jonsson, har tidigare förklarat att det inte är aktuellt med en fortsättning i Leiria med tanke på att det råder kaos i klubben. Nyligen öppnade också Mikael Stahre för en comeback i Blåvitt för Bärkroth.

– Han har gjort bra i från sig i Portugal. Han är en bra spelare redan och kan bli riktigt bra. Man ska komma i håg att Nicklas bara är född 1992. Han kommer att vara med och konkurrera om han stannar hos oss. Det kan jag lova. Absolut, sade han då till FotbollDirekt.se.

 

Publicerad 2012-06-16 kl 17:26
Annons
Annons
Annons