Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bengtssons Bosmanresa: ”Fyra länder på tre dagar”

12å

I Italien drar man på om att Rasmus Bengtsson kommer att skriva på för Lazio under fredagen.
- Det stämmer inte, säger Bengtssons agent Oliver Cabrera till fotbollskanalen.se, men avslöjar att han tillsammans med Rasmus Bengtsson besökt klubbar i Tyskland, Italien, Spanien och Holland.

Ni kan historien vid det här laget. Ända sedan i vintras har Rasmus Bengtsson omgärdats av transferrykten och tack vare sitt utgående kontrakt kan han gå för vad som för klubbar nere på kontinenten är ett fyndpris, runt fem miljoner kronor.

Bengtsson har kopplats ihop med flera klubbar runt om i Europa. I Spanien har Sevilla och Real Zaragoza nämnts, i Italien Lazio, i Tyskland Hamburg och Hertha Berlin och i Holland PSV Eindhoven och AZ Alkmaar.

Om en klubb vill kontraktera Bengtsson för att ansluta i vinter skulle de kunna göra det och han skulle då gå som Bosman, men vill man ha honom i sommar gäller det att ta kontakt med Trelleborg, något som fortfarande inte har hänt. Men det är grejer på gång, tror TFF:s klubbchef Lasse Larsson.

ANNONS
- Det händer något snart, sade han tidigare på fredagen.

Något som bekräftas av Rasmus Bengtssons agent Oliver Cabrera. Fotbollskanalen.se kan nu avslöja att Bengtsson gjort en rundtur i Europa för att besöka flera klubbar under de senaste dagarna.
- Vi har varit i fyra länder på tre dagar, säger Oliver Cabrera som vid lunchtid på fredagen befann sig på flygplatsen i Amsterdam med Rasmus Bengtsson.

I italienska Corriere dello Sport skriver man att bengtsson är på gång att skriva på ett kontrakt med Lazio, men det stämmer inte berättar Cabrera som säger att han befinner sig i ett annat land för tillfället.
- Vi kommer att sätta oss ner inom kort för att utvärdera de alternativ som finns och kommer att bestämma oss i veckan, säger han men vill inte nämna vilka klubbar som är aktuella.

Kan du säga vilka länder ni varit i?

ANNONS
- Vi har besökt klubbar i Tyskland, Spanien, Holland och Italien, säger Cabrera.
- Nu ska vi utvärdera de erbjudanden som finns, kolla på trupperna och känna efter vilket som är intressantast.

Är det chanserna till spel som ni kommer att bedöma? - Bland annat, det är hela paketet man tittar på men den sportsliga biten är såklart viktigast.

Trelleborg möter på måndag Gais i allsvenskan - frågan är om Rasmus Bengtsson fortfarande är Trelleborgs spelare då.

Publicerad 2009-07-31 kl 15:29
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto