POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
51v

Berg gör framsteg: "Förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen"

Foto: Bildbyrån.

Erik Berg är knäskadad.
Nu berättar mittbacken att han gör framsteg.
- Förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen, säger han till Djurgårdens hemsida.

Erik Berg, tidigare Johansson, anslöt till Djurgården förra sommaren och gjorde totalt elva framträdanden för klubben i allsvenskan under hösten. Men den landslagsmeriterade mittbacken har haft vissa problem med en efterhängsen skada och för Djurgårdens hemsida berättar han om vad det var som spökade.

- Jag fick egentligen inte något ordentligt sträck i knäet under hela höstsäsongen. Så mycket av hösten gick åt till att stretcha, tänja och få ut knäet där vi till slut fick vi gå in och operera i november, säger han till Djurgårdens hemsida.

Under vintern har han opererat sig och fått ägna sig åt rehabiliteringsträning, vilket gjort att han inte varit med på lagets ordinarie träningspass. Nu hoppas han snart få vara med på lagets träningspass, även om han berättar att han inte kommer att gå på bollträning direkt.

- Nu ser det bra ut så förhoppningsvis kan jag vara på träningsplanen snart igen. Vi har en plan och i nästa vecka ska jag förhoppningsvis springa lite vid sidan om. Men jag kan inte vara med på fotbollen riktigt än.

Publicerad 2019-02-22 kl 17:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå