Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Berg: Spännande tid att komma till Gefle

Gefle IF har gjort klart med yttermittfältaren Jonatan Berg. 23-åringen går som Bosman från IFK Göteborg.

- Jag är glad över att vi kommit överens, och det känns skönt att allt är klart. Det känns bra att börja om i en ny klubb, och jag har ett bra intryck av såväl laget som tränarna Pelle Olsson och Urban Hammar, säger Jonatan Berg till gefleiffotboll.se.

Jonatan Berg har inte haft någon lätt situation i IFK Göteborg. Stenhård konkurrens på mittfältet har gjort att han matchats sparsamt. Istället har det blivit utlåningar till både Gais och Trelleborg för att få speltid. Nu byter han klubb permanent.
- Det känns som en spännande tid att komma till Gefle IF, det är lite av en generationsväxling i laget och GIF blir bättre och bättre med stor utvecklingskapacitet. Jag ansluter till laget på torsdag kommande vecka, och ser fram emot att träna ordentligt.

Berg lider för närvarande av en knäskada.
- Det var ett ledband som tog stryk, men det blir allt bättre. De senaste veckorna har jag kunnat löpa, så jag hoppas kunna vara med på planen i veckan, säger Jonatan.

Sedan tidigare har Gefle gjort klart med Omar Jawo (Väsby), Olof Mård (Sandvikens IF), Hjalmar Öhagen (Halmstad), Emil Hedvall (Söderhamn) och Bernhard Nyström (Falu FK).

Publicerad 2009-01-26 kl 10:04
Annons
Annons
Annons